Norwegian York Tarts
... the only York City web site you really need!

tirsdag, juli 25, 2006
  Kamprapport: Gainsborough Trinity - York City 2 - 1
Sommerens første pre-season ble spilt fredag kveld (22/7) mot Gainsborough Trinity, og det endte til slutt med et knepent nederlag for våre gutter. Kampen endte 2-1 til hjemmelaget, som til daglig spiller i Conference North, etter at det var målløst til pause.

"Det er av sine egne man skal ha det" heter det i et ordtak, og ikke uventet var det tidligere Minstermann Ryan Mallon som førte Gainsborough i ledelsen fire minutter etter sidebytte. Jack Wilkinson utlignet for oss etter en corner i det 63. minutt, før Matty Caudwell (eller Cuntwell som de tilreisende York-supporterne kalte ham) fastsatte sluttresultatet sju minutter før slutt.

Alt i alt var kampen en grei gjennokjøring for York City, spesielt med tanke på at laget inneholdt hele seks spillere som for tiden er på prøvespill. Av disse var det bl.a. to keepere, Tommy "Bignose" Evans og Jimmy "Bigears" Jeffries. Hvorvidt sistenevnte er i slekt med ex-Evertonian Francis Jeffries har vi ikke fått bekreftet.

Norwegian York Tarts beklager at det har tatt såpass lang tid å få publisert denne kamprapporten. Dette skyldes at vår UK-baserte reporter presterte å miste sin bærebare mini-pc i en 4-pint jug med Carling på puben etter kampen! Det har dermed tatt noe tid å få tørket opp både reporter og pc, men vi lover at "normal service" vil være på plass igjen når York i kveld møter M'boro hjemme på KitKat.

- T. Newgarden
 
Comments: Legg inn en kommentar<< Home

Norwegian York Tarts ... in celebration of every temptation in the City of York!

Current members: 49

Contact info: e-mail

Archive
mai 2006 / juni 2006 / juli 2006 / august 2006 / september 2006 / oktober 2006 / november 2006 / januar 2007 /


Powered by Blogger