Norwegian York Tarts
... the only York City web site you really need!

mandag, juli 31, 2006
  Kamprapport: Stocksbridge Park Steels - York City 2 - 0
(Kamp spilt onsdag 26/07)
Tilskuere: 7

York sendte som ventet kun tre spillere ned til utkanten av Sheffield for å møte Stocksbridge Park Steels som til daglig spiller i Unibond League 1.division, noe som tilsvarer 9.divisjon her hjemme. Vertene spiller sine kamper på banen med det klingende navnet Look Local Stadium, som nevnt tidligere egentlig er en bingohall.

Vertene toppet laget med blant annet sine russiske importer Olga Streptochokkiva og Petra Blindschrulla. York åpnet kampen med Clayton Donaldson som joker og det hele så lyst ut ganske lenge. 1 omgang ebbet ut 0-0 da ingen av lagene klarte å fylle brettet.

Tidlig i 2.omgang (49.min) ble imidlertid N56 trukket opp av hatten og vertene tok en noe flatterende ledelse. York fortsatte kjøret for å få en tidlig utligning, og da alle så O76 liggende i lufta kontret Stocksbridge PS og satte inn spikeren i kista med B13.

Etter dette gikk som ventet lufta ut av våre spillere og Nathan Peat valgte faktisk å utveksle heklemønstre med motspillerne, framfor å delta i selve spillet mot slutten.

Etter kampen var det kaffeslabbras med småkaker og skrønehistorier. Alt i alt en godkjent kamp fra våre gutter selv om vi gikk på vårt tredje strake tap. Nå venter Darlington i neste…

Norwegian York Tarts bestemann: Nathan Peat

- Dick Hill
 
Comments: Legg inn en kommentar<< Home

Norwegian York Tarts ... in celebration of every temptation in the City of York!

Current members: 49

Contact info: e-mail

Archive
mai 2006 / juni 2006 / juli 2006 / august 2006 / september 2006 / oktober 2006 / november 2006 / januar 2007 /


Powered by Blogger