Norwegian York Tarts
... the only York City web site you really need!

onsdag, juli 19, 2006
  Nye spillere på plass!
De siste par dagene har City signert to nye spillere. 22år gamle Anthony Lloyd kommer fra Torquay hvor han var på lan fra Huddersfield deler av forrige sesong, mens Ross Greenwood (20) også har signert for Minstermen. Greeny, en middelmådig høyreback, har tidligere spilt for Sheffield Wednesday og Stckport County.

York City har dermed kontrakt med 15 spillere foran neste sesong, derav kun én keeper. Vi regner med at styret og manager følger situasjonen i Italia nøye, og sikrer seg vrakgods fra de degraderte korrupsjonsklubbene. Bl.a. kunne vel Buffon være aktuell som reservekeeper, mens McGurk/Cannavaro nok hadde utfylt hverandre bra som stoppere.

Spillerstallen pr. 19.07.2006:

Goalkeeper : Arran Reid

Defenders : Darren Craddock, David McGurk, James Dudgeon, Nathan Peat, Ross Greenwood, Anthony Lloyd

Midfielders : Steve Bowey, Emmanuel Panther, Neal Bishop, Mark Convery, Byron Webster

Strikers : Clayton Donaldson, Craig Farrell, Alex Rhodes
 
Comments:
Ingen skal si at vi i Norwegian York Tarts ikke stiller opp for klubben vår. Vi har skjønt at vi har et keeperproblem. I den forbindelse har vi endt ut en egen spion. Dick Hill, vil tråle de degraderteklubbene i Italia for dugenes målvakter. Greit nok at keeper Arran er et stort talent, dvs stort er vel en stor overdri velse. Ungutten måler knapt 1,55 på strømpelessen. Han har dessuten en reaksjonsevne som en døddrukken same. Dick Hill vil rapportere her så snart han har sporet opp et keeper-talent.
 
Hei alle York Tarts! Jeg er nå ute i den store verden på jakt etter en ny keeper. Det hele begynte egentlig litt tumlete. Jeg havnet nemlig på feil fly og istedet for å havne i Turin som planlagt befinner jeg med nå i Truro, Cornwall. Kommer tilbake senere med mer info så snart jeg har fått teften av en dugenes keeper.
Hilsen Dick Hill, eksklusivt for Norwegian York Tarts.
 
Hei igjen. I dag har jeg besøkt en 'Old Coaching Inn' i Newport. For dere som ikke behersker engelsk, betyr det en 'Bar for gamle trenere'. Jeg tenkte at dette var et glimrende startsted for keeperjakten. Og jeg kom faktisk i kontakt med en såkalt Barkeeper. Hadde dette vært noe for the mighty minstermen? Han var riktignok litt drøy rundt livet og han måtte til og med gå ut på gata hver gang han skulle snu seg...men betraktelig høyere enn Arran.
Dick Hill på oppdrag for Norwegian York Tarts.
 
Legg inn en kommentar<< Home

Norwegian York Tarts ... in celebration of every temptation in the City of York!

Current members: 49

Contact info: e-mail

Archive
mai 2006 / juni 2006 / juli 2006 / august 2006 / september 2006 / oktober 2006 / november 2006 / januar 2007 /


Powered by Blogger