Norwegian York Tarts
... the only York City web site you really need!

fredag, august 04, 2006
  Formannen`s hjørne!

Nå nærmer det seg helg, og ei flaske whiskey igjen. Så da passer det utmerket å summere kort opp sommerens aktiviteter.
Jeg har selvfølgelig sett alle kampene i preseason, enten live, eller gjennom film - filmet av vår alles gode venn Dick Hill. Han hadde stort sett filmet hele kampen, men kunne kanskje spart seg for den intensive sengeaktiviteten med Søster Mary.
Sommerens opplevelse er vel når vi knuste Leeds 2-0. Det var en kjempekveld. Ikke vært så stolt siden jeg knakk min første nese på en dud, som 12-åring. Igjen må jeg ta av meg hatten for Peat. Fantastisk teknikk, solid defensiv og herlige raid offensivt på venstrekanten. Leeds sine A-lagspillere sleit i hele kampen mot å demme opp for denne fantastiske spilleren. Styggt redd for at han forsvinner til en storklubb snart. Så faktisk Morinho og Ferguson på tribunen under kampen. Og Jan Simonsen i midten faktisk. Sært, men sant!
Og etter kampen var det innflytningsfest hos David McGurk. Det tok helt av! Steve Bowey drakk seg enda lettvinnere der. Og igjen endte han med blåveis, etter å ha dasket homofoben Craig Farrel på baken.
Ellers må jeg si at preseason ikke har vært imponerende. Unntatt mot bingolaget. Vi stilte jo dog med 3 mann mot ØStocksbridge Park Steels. Gutta dominerte i store stunder, men pga alle de harde treningsøktene denne sommeren så tok det slutt på kreftene. Vi trener jo tross alt 3 ganger om dagen nå. Pluss kamp. Ikke rart gutta merker trøkket.
Vår fellestur var en gedigen opptur. Vi ble tilslutt 32 stk som dro ned i fellskap for å se kampene. Moro å se att så mange nasjonalister stiller opp for laget sitt. Vi ankom med vårt nyinnkjøpte York-Tarts fly, og booket inn på en hotell som minnet meg mer om ett Kypriotisk bordell enn ett Norsk kjøpesenter. Å godt var det!
Jan Simonsen var overivrig på lekene til spillerne. Og tok likeså godt å valgte kyss, klapp og klem hele tiden. Det var ett artig øyeblikk når han endte opp med Craig Farrel. Hakke sett han siden, men hørte jaggu ambulansen kjørte fort opptil sykehuset. Men men, litt svinn må man regne med…………..
Andre historier som er verdt å fortelle er vel boksen går leken. Dette endte selvfølgelig med at dagens fulleste, Steve Bowey sovnet, og vi brukte likeså godt han som boksen. Dessverre rekker han ikke seriestarten.
Bro bro brille var det imidlertidig ingen som kunne. Så formannen beklager at han i sitt tidligere innlegg skrøt uhemmet av denne leken.
Ølstafetten ble suverent vunnet av Jusuf Hani (vår alles rømte fanges favoritt) . Makan til drikking skal en se lenge etter. Like etter endte bokhandleren fra Kabul. På en overraskende 3. plass kom Inga Berit. (Tidligere vært med i Bonderomantikk, for dere som ikke ser kvalitets-TV). Gratulerer så meget til dere alle.
I skrivende stunder får jeg høre i øre av Dick Hill at York`s sitt bud på Zlatan Ibrahimovic er akseptert. De forhandler om hans personlige kontrakt nå!!!!
Jeg gleder meg som en hest???, (sært ække det egentlig) til å følge sesongstarten den 12. 8 mot bønda fra Exeter.
Tror deres deffensive og latterlige filosofi kan passe vårt korte og dirkete pasningspill. Dette gir store rom for Donaldson å løpe i, og forhåpentligvis klarer han å omsette sjanser i mål. Vår utplasserte, for øyeblikket, speider Dick Hill har rapportert om at scoringsprosenten hans på trening er stigende!
Vel, god helg!

--FORMANNEN--
 
Comments:
Why didn`t to name me in the drinking contest?
I drank twice as mush as the ugly bokkseller from Kabul?
 
Høy!

Kul kar jo. Lyst til å bli med på ett brekk, så si ifra!

trenger kreative sjeler!
 
Ssssshhhhh !!!
Dette ække måten vi går frem på når vi skal skaffe nye "samarbeidspartnere" på, din dust!
 
Legg inn en kommentar<< Home

Norwegian York Tarts ... in celebration of every temptation in the City of York!

Current members: 49

Contact info: e-mail

Archive
mai 2006 / juni 2006 / juli 2006 / august 2006 / september 2006 / oktober 2006 / november 2006 / januar 2007 /


Powered by Blogger