Norwegian York Tarts
... the only York City web site you really need!

tirsdag, august 01, 2006
  Kamprapport: York City - Leeds United 2 - 0
Jaaaaaaa!!! Vi har slått selveste Leeds United, og det på selvste The Yorkshire Day!!!! Vi har knust vår storebror i vest, vi har most dem sønder og sammen! Vi har slått Billy Bremner, vi har slått Peter Lorimer, vi har slått Norman Hunter og Eddie Gray. Vi har banket Don Revie, Lee Chapman og David Batty. Vi har grusa Allan Clarke, Gordan Strachan og Tony Dorigo. David O´Leary, John Lukic, Frank Strandli og Thomas Brolin bare gå og legg dere !! Margaret Thatcher og Vladimir Smirnov kan dere høre oss, vi er verdens beste dere. Nå skal det festes til langt på morgenkvisten........
Two nill, We one two fuckin´nill, We won two fuckin´nill, We won two fuckin´nill !!!!
-Hick Dill
 
Comments:
Dette er en herlig dag!
Vi så en fantastisk oppvisning av York spillerne igår. Mot ett toppet og heltent Leeds lag, så var i aldri i tvil om hvilket lag som ville stikke av med seieren.
Leeds sin generalprøve skulle spille på dem selvtillit før helgens åpning hjemme mot Norwich, men ble istedet sendt hjem som slakt. Rett og slett utklassing.

Dette lover bra for fortsettelsen gutter! Peat var nok en gang giganten i forsvaret, angrepet på venstresiden, kranglefanten med dommeren og brukte Leedspillerne som kjegler på de stadig driblerundene sine på kanten!
Uten tvil BB.
Jeg var stolt av dere på stadionen igår gutter!
Mitt hjerte banker for alle av dere!

-Love Marion Ravn-
 
Legg inn en kommentar<< Home

Norwegian York Tarts ... in celebration of every temptation in the City of York!

Current members: 49

Contact info: e-mail

Archive
mai 2006 / juni 2006 / juli 2006 / august 2006 / september 2006 / oktober 2006 / november 2006 / januar 2007 /


Powered by Blogger