Norwegian York Tarts
... the only York City web site you really need!

fredag, august 04, 2006
  Kveldens storkamp
Etter flere mer eller mindre meningsløse pre-season kamper har vi i dag kommet til selveste rosinen i pølsa. Selveste Frickley Athletic står på motsatt banehalvdel i kveldens rosin. Det skulle vel egentlig være unødvendig å presentere motstanderen ytterligere da Frickley Athletic regnes som en av verdens ledende klubber, og medlem av det eksklusive europeiske utvalget G16. Kveldens kamp spilles på legendariske Millennium Worldwide Stadium, noe som er et veldig passende navn på en slik internasonal storklubb.
York-spiller Nathan Peat meldte i dag tidlig om store nerve- og søvnproblemer for flere av våre spillerene foran storkampen. "Dette er det største man kan oppleve på fotballbanen. Tenk å få spille mot selveste Frickley Athletic og stjerner som Lee Pugh, Rob Pell & co. Jeg skal i alle fall prøve å sikre meg en signert trøye etter kampslutt."
Norwegian York Tarts følger selvfølgelig kampen ringside.

-Dick Hill
 
Comments:
Nice page!
I am a attacking midfielder who is playing for Frickley atletic`s. I can tell you Norwegian people right now, that I am going to break some legs on your players today!

So, come an get me, if you dare!
Chickenshitting wanker`s!
 
Du kødder ikke med spillerne på York skjønner du!
Da henger du og mordi i en tynn tråd! Get it.........Faen`s maurmig av noen bortskjemte mangemillionærer av fotballproffer!
 
Legg inn en kommentar<< Home

Norwegian York Tarts ... in celebration of every temptation in the City of York!

Current members: 49

Contact info: e-mail

Archive
mai 2006 / juni 2006 / juli 2006 / august 2006 / september 2006 / oktober 2006 / november 2006 / januar 2007 /


Powered by Blogger