Norwegian York Tarts
... the only York City web site you really need!

torsdag, august 31, 2006
  Siste dag på overgangsmarkedet!
Nå er det siste dag for fornyelser av spillestallen, og våre innleide agenter fra ManPower jobber febrilsk med å overtale overbetalte spillere til å signe.
De har jobbet iherdig i Italia etter skandalen, men foreløpig ser det ut til å renne ut i det rustede nedløpsrøret.

De to aktuelle argentinerne, Tevez og Mascherano har sjokkerende nok valgt å sette sitt navn på en 1-års kontrakt med West Ham, istedet for å få livskontrakt med York (max alder: 66år).
Vi i York har tro på at West Ham har noe hvitt og sterkt pulver i posen, istedet for mel!
Men dette har vi ikke fått bekreftet av vår spion i klubben.

Ellers har York avslått store summer for våre 2 største stjerner for øyeblikket. Flere PL klubber har siklet etter storscorer Donaldson, men Wigan, med David Toska som ny hovedsponsor - la ikke nok ranspenger på bordet.
Brandbu IF fra Hadeland har derimot prøvd å sikre seg Peat, men lønnen i pølser, samt litt kjøregodgjørelse fikk ikke Peat til å svikte sitt lag. Ikke etter sitt store gjennombrudd på A-laget denne sesongen.

Salif Diao var idag observert på KitCat stadium. Han fikk prøvespille, men som manager`n sa: "du eier ikke talent, teknikk, fart eller spenst. Og i tillegg er du stygg, så har får du ikke kontrakt. Ryktene sier at Stevie Boy ble skuffet over dette, da Diao visstnok skulle hatt den "lengste" han noen gang hadde sett.

Det store samtaleemnet de siste dagene er at Nathan Peat har skrevet biografi, og lagt denne ut for salg. Denne boken anbefales på det sterkeste der du kan lese om hans liv. Fra å vokse opp på ett bordell, "major" i hooliganklubben, alle skandalene hans i rusbrusfylla, hans tidligere karriere som klassisk sports-danser og rytmisk sportsdanser, alle damene han har hatt, ja osv. Denne må leses!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vi følger boka til Peat og overgangsrykter resten av dagen!
 
Comments: Legg inn en kommentar<< Home

Norwegian York Tarts ... in celebration of every temptation in the City of York!

Current members: 49

Contact info: e-mail

Archive
mai 2006 / juni 2006 / juli 2006 / august 2006 / september 2006 / oktober 2006 / november 2006 / januar 2007 /


Powered by Blogger