Norwegian York Tarts
... the only York City web site you really need!

onsdag, september 20, 2006
  Kamprapport: Crawley Town -York City 3-0

Ett fullspekket Broadfield Stadium sørget for at våre karer fort kom seg ned på bakken igjen etter en imponerende seriestart. Vet ikke om dette skyldtes ”opprykksfeste” til Steve-boy, eller at de rett og slett ikke hadde dagen. Men en ting er sikkert, Crawley- spillerene var dødelig effektive. Allerede i det første minuttet ble Evans satt på prøve av en meget dyktig Jake Edwards. Men Evans hadde ett tigersprang uten like, som selv Frode Grodås skulle sliti med den dag i dag!
Men i det 23. minutt ble nevnte Edwards spilt fri av playmakeren Bulman. Pasningen var høy, hard og med akkurat passe skru. Den så langt strålende Evans feilberegnet sin utboksning, og måka rett og slett Edwards rett ned. STRAFFE blåste den ellers så håpløse Dr. Sheldrake. Og ikke nok med det. Rødt kort til Evans. Unge Aaron Reid ble kastet utpå. Edwards, med knekt nese (se bilde over), tok selv straffen og satte den sikkert midt i mål.
Med en mann mer på banen fossa Crawley-spillerne framover, og produserte ett par-tre halvsjanser. I pausen så fikk York spillerne virkelig høre det, og dette ga nok gutta en puff i baken. For i 2. omgang overkjørte York sine motstandere fullstendig. Peat, som for øvrig hadde en stor dag på backen, var 3 ganger alene med vår keeper. Det var det nærmest han var motsanderens banehalvdel i denne kampen.
Farrell og Donaldson hadde en stor målsjanse hver, men værgudene var tydeligvis ikke York supportere i denne kampen. Mot spillets gang, så kontret femiklædden Dannie Bulman inn 2-0 i det 59. minutt. Og nesten rett fra avspark, så satt det jaggu 3-0. Lee Blackburn, som for øvrig ikke er Blackburn supporter, stupheadet inn målet etter ett innkast av Peat som var ment til Reid.
Etter dette ble tempoet dratt ned av feige Crawley spillere, og de gikk faktisk de siste 30 minuttene av kampen.
Dommeren blåsate av, og årets største tap var ett faktum!

Laget: Evans (Reid); Craddock – Dungeon (Parslow) - McGurk - Peat ; Convery - Bishop (McMahon) - Panther - Woolford; Farrell (Greenwood) - Donaldson.
Man of the match: Nathan Peat
 
Comments: Legg inn en kommentar<< Home

Norwegian York Tarts ... in celebration of every temptation in the City of York!

Current members: 49

Contact info: e-mail

Archive
mai 2006 / juni 2006 / juli 2006 / august 2006 / september 2006 / oktober 2006 / november 2006 / januar 2007 /


Powered by Blogger