Norwegian York Tarts
... the only York City web site you really need!

fredag, september 22, 2006
  Kamprapport: Woking - York City 1- 2
Kingfield Stadium var fullstappet denne kjølige lørdagsaftenen. De 90 000 innbyggerne i byen Surrey, hadde heist flagget på halv stang slik de pleier på på kampdager. Grunnen til dette skal visstnok være en sær overtro om at laget vil tape hvis de ikke gjør det. Det merkelige dog er jo at de så å si aldri vinner……….så budskapet er: ikke flytt til Surrey, det gjør deg sprø! På bildet til venstre ser du faktisk at en gårdeier har hengt opp et rådyr i flaggstanga. Han fant tydligvis ikke flagget sitt i tide før kampstart.
York har avspark i kampen, og setter umiddelbart press på Woking laget. Nok engang blir Peat benket pga til fordel for uvenn og rasistiske stebror Anthony Loyd. Peat sine trofast tilskuere peip nok engang Floyd av banen, samt prøvde å kaste medbrakte ”coctail-bombs” på Floyd. Dette endte imidlertidig i at dommeren mente at Donaldson provoserte ny-nazistene, så han fikk gult kort for rasisme. Snakk om dobbeltmoral.
Men med en opplagt Woolford på kanten produserte høyresiden en rekke halvsjanser. Virket tydelig at selvtilliten var tilbake i York-laget etter siste kamp. Laget briljerte med lekre en-touch-pasninger, veggspill, overlapper og lekre enkeltprestasjoner. Men det ville seg ikke innenfor 16-meteren. En meget opplagt Karim El-Salahi stoppet det York spillerne hadde å by på. Ikke før i det 28 minutt fikk de sin første skikkelige sjanse. Denne satte Woolford utagbart bak en rystet Shwan Jalal. Han fikk ballen på hjørnet av 16-metern av Bowey-Boy. Dro seg lekkert fri med en tunnel på Bunce på venstrebacken. Ballen føyk så som en prosjektil opp i det lengst hjørnet. Ballen satt klistret i krysset. Herlig scoring av nyervervelsen Woolford. Dette førte til ett enormt York press de neste minuttene. Woolford var meget aktiv på kanten, og sammen med Bowey-Boy banens desiderte ener. I det 41. minutt fikk vi corner. En bra innoverskrudd corner av Donaldson ble stusset videre av McGurk og på bakerste ventet ingen andre en Woolford som enkelt kunne nikke inn sitt andre mål for dagen. 2-0. Effektiv fotball på høyeste nivå.
I pausen kunne York spillerne høre en febrilsk Cockerill, eller hanekyllingen, skrike det han var god for. Han kunne ikke skjønne lagets elendige innsats, og satte straks sine 2 sønner i oppvarming. Like før kampstart fikk han imidlertidig beskjed om fra 4. dommeren at ingen av sønnene hans stod oppført på dommerkortet. Hanekyllingen så rødt, og eksploderte. Ikke bokstavelig, men ikke mye om å gjøre.
Kanskje fikk Woking en vitamininnsprøyting av dette, for i hvert fall kom laget seg framover på banen og tok over deler av spillet. En meget god McGurk og Parslow i midtforsvaret stoppet det meste de hadde å by på. Evans ble aldri stilt på noen skikkelig prøve denne dagen, men måtte imidlertidig kapitulere i det 54. minutt da Nurse headet inn en frispark fra mannen med det store afrohåret, El-Sahali.
Tempoet falt så fra dårlig til elendig, og resten av kampen ble en parademarsj for våre gutter. En grei arbeidseier for våre gutter, som beviste at de hører hjemme i toppen. Peat kom aldri på banen i denne kampen, men skal ifølge kilder være særdeles god på trening. Så muligheten for å få igjen plassen er ikke langt rundt hjørnet, Han ble sitert i the Times: "jeg skal spille meg tilbake på laget, og det skal ikke gå på bekostning av ræva mi, som visse andre gjør"….dette ble sendt rett ut som en advarsel til Floyd, den rævkjørte stebroren til Peat. Vi syntes imidlertidig at Peat viser en enorm moral i denne saken, og blir nok engang BB.


Laget: Evans - Craddock – Parslow – McGurk (Dudgeon) - Loyd ; Bowey-Boy – Bishop - McMahon - Woolford; Farrell (Convery) - Donaldson.

Man of the match: Nathan Peat
 
Comments: Legg inn en kommentar<< Home

Norwegian York Tarts ... in celebration of every temptation in the City of York!

Current members: 49

Contact info: e-mail

Archive
mai 2006 / juni 2006 / juli 2006 / august 2006 / september 2006 / oktober 2006 / november 2006 / januar 2007 /


Powered by Blogger