Norwegian York Tarts
... the only York City web site you really need!

mandag, september 25, 2006
  Kamprapport: York City - Soutport 2-2
Det var knyttet stor forventning til denne kampen mot klubben som holder til utenfor Liverpool. Det var mange busser som ankom KitKat Cresent denne varme og slofylte lørdagen. Men mange av pensjonistene i rullator hadde ikke billett, så de fikk ikke sett kampen. Ikke hørte de heller. Så rett og slett om bomtur på blant annet mannen på bildet til venstre. Stadion var imidlertidig ikke full, men York sitt styre ser seg for gode til å samle en gjeng pensjonister på sine kamper. Særlig etter siste hjemmekamp der det ble masseslagsmål.
Noen kjente fjes var der dog, Dalglish, Whelan og Hansen hadde tatt turen for å se sitt gamle lag spille. De kom rett fra Anfield der Liverpool tidligere hadde storspilt. De var ikke akkurat edru, så en hørte stadig kommentarer fra disse underveis. ”Donaldson, where are your nephew`s Ole, Dole and Doffen?”
Snart enteret laget med de stygge orange draktene banen. Stortalentet Tony Gray var mannen de fleste jublet for under nasjonalsangene. Spilleren er i søkelyset til PL-klubben Newcastle, og mange tror Gray vil bli den nye Amoebi. Dog han er ikke svart, diger, tykk, treig og kan score mål!
Peat var igjen på banen etter 2 kamper på benken. Til stor jubel for hans fanklubb og resten av tribunen. Floyd hadde ikke blitt benket, men tatt over plassen til McGurk som ble skadet i forrige kamp. En stor svakhet for York spillerne. Dette så fort Soutport spillerne, og rett ifra avspark spilte de seg gjennom en særdeles uplassert Floyd i midtforsvaret. Evans hadde ingen mulighet alene mot Gray, som enkelt trillet inn 1-0. Etter 49 sekunder. Det ble helt stille på tribunen før de imidlertidig begynte å pipe ut Floyd. En mareritt åpning for York.
Tempoet i kampen ble forykende i denne kampen. Sjansene florerte, og Donaldson burde ha puttet minst 2 mål før det var godt ett kvarter. Men dette så ut til å være kvelden da alt gikk galt. Men så i det 21. minutt fikk homofoben Farrell ladet skuddfoten og enkelt trillet den ned i hørnet. 1-1. Stemningen kom seg fort på stadion. Nå presset York på som bare det. Når kommer det andre. Men etter den imponerende starten på sesongen av Donaldson, så har skuddfoten sviktet. Han klarer ikke å omsette sjanser i mål, og som Drillo sier: ”det er mål som teller”. Som det så ofte går når ett lag presser, så kontrer det andre inn ett mål. Akkurat dette skjedde. Soutport gikk rett ifra en corner, og med 2 mot Floyd så sa det seg selv at det måtte bli mål. Ett elendig forsøk på sklitakling endte med at begge knottene satt i leggene på assistent manager Mike Marsh. 1-2 var resultet. Hvor urettferdig kan fotballen være? De kvisete ungguttene leder 2-1. Bowey-boy spilte en elendig første omgang. Grunnen, som han sa i pausen, ”ar at han ikke klarte å tenke på seksuelle scener under kampen slik han pleier. Motstanderne var rett og slett for stygge sa han. Og det sier det meste, for jeg har som motto: så lenge de står og pisser og sitter og driter, så pleier jeg å ta dem”. Der tok han grundig feil sa homofoben Farrel, og lo!
2. omgang startet som den 1. hadde sluttet. York presset på for utligning. Convery entret banen for McMahon og dette satte mer fart i laget. Men det skulle gå helt til det 77 minutt, da en kvisete ungutt kalt Hoolickin ofret seg og sine kviser da han skled inn ett mål. I eget mål. 2-2. Fra intet kom dette. Donaldson gjorde en bra jobb. Kanskje dette som skulle til for at det vil løsne igjen. Neste kamp vil vise dette, men vi i York styret har satt store summer på han som 1. målscorer i neste kamp mot Oxford. Kampen ebbet ut i uavgjort. Rett og slett ett ran.

Laget: Evans - Craddock – Parslow – Peat -Floyd ; Bowey-Boy – Bishop (Panther) – McMahon (Convery - Woolford; Farrell - Donaldson.


Man of the match: Nathan Peat
 
Comments: Legg inn en kommentar<< Home

Norwegian York Tarts ... in celebration of every temptation in the City of York!

Current members: 49

Contact info: e-mail

Archive
mai 2006 / juni 2006 / juli 2006 / august 2006 / september 2006 / oktober 2006 / november 2006 / januar 2007 /


Powered by Blogger