Norwegian York Tarts
... the only York City web site you really need!

fredag, oktober 20, 2006
  2 nye spillere inn
York City har signert låneavtaler med to nye spillere, begger fra sosseklubben Stevenage Borough. Spillerne det er snakk om er forsvarsspilleren Jason Goodliffe som signerer for 1 måned og angrepsspilleren Darryn Stamp som kommer til å signere for 3 måneder. Dette setter igjen fart på ryktene om at Donaldson allerede har bestemt seg for å gå til Leeds United etter julehøytiden.
Jason Goodliffe er faktisk lagkaptein i Stevenage Borough og er allment kjent som en av de mest respekterte forsvarsspillerne i National Conference League. Spilleren medf fortid i Brentford og Hayles har vunnet player of the season award flere ganger, men begynner nå å dra litt på åra. Selv om han er litt treg i vendingene, kan dette vise seg å være et kupp. Synd han bare tegner for 1 måned.
Darryn Stamp (bildet) er ikke broren til Phil Stamp, men han er visstnok like kort i topplokket. Han har i år mistet plassen på førstelaget og er vel pr dags dato et fjerdevalg på topp for Boro. Han har likevel tidligere vist goalgettertakter. 50 ligamål på 120 ligakamper for Kidderminster, Halifax Sucks og Scunthorpe - altså et snitt å 0,42 mål pr kamp. I Stevenage har det imidlertid gått litt tråere. Han har putta 18 ganger på 58 matcher - noe som tilsvarer 0,31 mål pr kamp i snitt. Vi i Norwegian York Tarts lurer fælt på hvordan denne psykopaten vi gå i tospann med Donaldson på topp. Han er visstnok veldig høyreekstrem. Men dette problemet løser seg likevel når Donaldson forsvinner til Leeds.
 
Comments: Legg inn en kommentar<< Home

Norwegian York Tarts ... in celebration of every temptation in the City of York!

Current members: 49

Contact info: e-mail

Archive
mai 2006 / juni 2006 / juli 2006 / august 2006 / september 2006 / oktober 2006 / november 2006 / januar 2007 /


Powered by Blogger