Norwegian York Tarts
... the only York City web site you really need!

mandag, oktober 02, 2006
  Kamprapport: Oxford - York City 2-0
Hele 6602 tilskuere hadde tatt turen til Kassam Stadion denne dagen for å se topplaget Oxford mot våre gutter. Ikke før bussene hadde ankommet stadion, så var det tendenser til bråk mellom supporterne. Denne videreutviklet seg til slåsskamper og voldelige opptredener disse imellom. Politiet var raskt på plass og fikk arrestert ett tyvetall med York-supportere. Vi i York-Tarts tar sterk avstand fra dette, og beklager at noen av våre egne var med i denne kampen. Vi vil innføre bøter for våre supportere som opptrer slik. Og Ari Behn og Jan Simonsen kan vente seg kraftige represalier fra styret.
Når laget ble lest opp av speakeren så skjønte folk lite av lagoppstillingen. Hvorfor i svarte bjørkeskogen spiller ikke Woolfy? Og hvorfor i brune barkhaugen spiller ikke Peat? Dette ble ett stort samtaleemne i starten av kampen. Woolfy som har vært så glimrende på kanten denne sesongen…….
Men ett innbitt York lag ødela den idylliske atmosfæren til hjemmelagets supportere fra starten av. De åpnet forrykende, og skulle vise at de vil kjempe i toppen av tabellen i år. At Gud hadde Oxford-drakt på seg, siste seg snart å stemme. Det første kvarteret var ikke Oxford på motsatt banehalvdel. Men en inneffektiv spissduo, da særdeles Donaldson, klarte ikke å omsette sjanser i mål. Donaldson er en dyktig spiller, han skaper sjanser og er ofte i scoringslege`. Men vi skjønner nå hvorfor han ikke spiller i høyere divisjoner. Han er alene med keeper utallige ganger i løpet av en kamp, men han mangler den siste ”touchen” på ballen. Han er rett og slett ingen stor goalgetter. Kanskje med tiden vil han bli en kald avslutter av rang! Vi tviler……………….
Så i det 14. minutt blir spissen Robert Duffy spilt fri av en opplagt Brevett på kanten. Enkelt triller Duffy inn 1-0. Effektivitet av topp klasse. En skikkelig kalddusj for våre gutter. Men de biter tenna sammen, og fortsetter å produsere halvsjanser og muligheter. Men som tidligere referert, så er ikke Donaldson islaget. Alene med keeper brenner han av ett skudd som fyker langt over målet, ja nesten over tribunen. Vi ser også tendenser til at midtbane fireren til York blir for statiske og like i spillestilen. De passer rett og slett ikke sammen. Publikum roper etter Woolfy!
Til pause får spillerne våre godkjent av oss. De er til tider en bedre lag en Oxford, men deres effektivitet har sendt dem i en 1-0 ledelse.
2. omgang starter som foregående. York har ballen mest, men sliter med å skape store muligheter. Manglende bevegelse er nok ett tema manager må ta opp med spillerne den kommende uke. Snart får publikum sin vilje, og Woolfy entrer banen i stedet for en svak Bishop. Dette resulterer faktisk 2-0 imot. Burgess får drømmetreff fra 25 meter, og klinker ballen oppi nettet. Herlig scoring av midtbanegiganten. Etter dette kom aldri York inn igjen i kampen, og Oxford viste klasse de resterende minuttene. Rykker ikke dette laget opp, så skal jeg gå naken fra Oslo til Bergen!!!!!!!!!!!!!!!
Konklusjonen fra kampen er at vi åpnet veldig bra. Spillmessig har vi fortsatt mye å gå på. Donaldson må begynne å score igjen. Og hvorfor spiller Loyd i stedet for Peat????

Laget: Evans - Craddock – Parslow – McGurk -Loyd ; Bowey-Boy – Bishop (Woolfy) – McMahon (Convery) – Panther; Farrell - Donaldson.


Man of the match: Burde vært Peat!
 
Comments:
ma sjekke:)
 
Legg inn en kommentar<< Home

Norwegian York Tarts ... in celebration of every temptation in the City of York!

Current members: 49

Contact info: e-mail

Archive
mai 2006 / juni 2006 / juli 2006 / august 2006 / september 2006 / oktober 2006 / november 2006 / januar 2007 /


Powered by Blogger