Norwegian York Tarts
... the only York City web site you really need!

mandag, oktober 16, 2006
  Kamprapport: St Albans City - York City 4-2
1237 tilskuere hadde funnet veien til Clarence Park denne sorgfulle lørdagen. Bortelaget hadde med seg to grisefulle busser, bokstavelig talt, med York supportere. Norwegian York Tarts hadde faktisk 2 utsendinger på denne kampen. De måtte riktignok sitte blant hjemmelagets supportere. Men dette gikk stort sett bra, og Jan Simonsen har stiftet mange nye bekjentskap med ”saints-supportere”.
Det store samtaleemnet blant York supportere før kampstart var i midlertidig at McMahon, sjumening med Liverpools gamle kriger Steve, fikk mulighet fra start. Dette gikk i midlertidig ikke så bra, og fikk spille bare 37 minutter. Dette var ikke dagen for den unge og ambisiøse spilleren med store alkoholproblemer. Han klarte å knuse ikke mindre en 7 dører på vei inn i dusjen.
York var det desidert beste laget i 1. omgang. Og i det 25 minutt fikk homofoben Farrell, som beviste at han faktisk har noe å bidra med, drømmetreff på lærkula og den føyk som en prosjektil inn bak en fortumla Bastock i St. Albans-målet. 1-0…Jubelen stod høyt på den tak-løse stadion. Men hvor lenge var Even i paradiset???? JO, i 7 minutter. En horribel tilbakepasning av tidligere utskjelte McMahon sørget for at Cracknell fikk fri bane til Evans, og sikkert satte han inn 1-1. Peat var fra seg av fortvilelse, og nappet så å si av seg hele parykken i ren frustrasjon. Er det mulig?????? Omgangen ebbet ut uten de store sjansene. Nyinnlånte Foster hadde så langt spilt en overbevisende omgang i sin bortedebut. Savnet etter McGurk var ikke slik vi ville trodd på forhånd. Stort potensiale i denne kvisete og unormalt stygge unggutten.
2. omgang startet med ett massivt York press. De dominerte ballinnehavet i denne kampen. Med en ball-possesion på 70-30, så viser dette at effektiviteten ikke er holdbar.
I det 49. minutt og 52. minutt så sørget St. Albans at de nå hadde 3 mål, på 2 muligheter. Horribelt spill i de bakre rekker. Men York kniper rumpeballene sammen og gir aldri opp. Homofoben Farrel, som for øvrig ikke er så stor og maskulin som vi tidligere trodde, banket inn sitt 2. mål for dagen etter fremdragende fremspill av Donaldson. Vi var nå inne i kampen igjen. Panther var elendig på midtbanen i denne kampen. Hvorfor er han vår kaptein er mitt spørsmål etter å ha sett de siste kampene hans? Han bør stå først på skipet som er i ferd med å synke. Men Panther er heller den som tar på seg redningsvesten, før rottene forlater skuta. Dette lukter det ikke kapteinsevne av. Mener McGurk bør ta over når han er friskmeldt. Men det er min mening. Bishop sleit også med å markere seg denne dagen. Hvorfor er våre midtbanespillere ute av form? Trener de for lite? Vi i York Tarts ledelsen vil nå undersøke dette på treningene framover. Ta dette opp internt, og komme med forslag til forbedringer.
Det kampen vil bli husket for er nok den skandaløse utvisningen til Craddock i det 69. minutt. Craddock ble grisetaklet av en solbrent utgave av bokhandleren fra Kabul, Tom Davies. Craddock reagerte slik alle og enhver ville ha gjort. Oversatt med norske ord vil hans kommentarer bli: ”din forbanna hæstkuk, sønn av ei blodhore, misbrukt av en Mc-Bande. Dommeren gav ikke overraskende gult kort til Craddock. Men han var ikke snauere en at han skallet til dommeren i brystkassa. Til og med Zidane ville blitt stolt over å se denne i repitisjon. Dommeren flakset faktisk, og det er ikke tull, 2 meterr opp og bort i luften før han landet. Til stor jubel blant de tilreisende York Supporterene, og Jan Simonsen. Rødt kort var ett faktum. Og noen kampers karantene i vente.
York fortsatte og presse på etter utvisningen. Men i stedet scoret likesågodt ”Saints” på sin målsjanse nr. 4. 4-2. Etter å ha vunnet sjansestatistikken igjen, så ble det tap. Skuffelsen har enda ikkelagt seg, og med to tap på rad skal vi takke høyere makter for at vi fortsatt innehar 4. plassen på tabellen. Vi ser frem mot neste kamp!

Laget: Evans, Craddock, Parslow, Foster, Peat, Woolfy (Lloyd 70), McMahon (Convery 37), Panther (Bishop 71), Bowey-boy, Farrell, Donaldson.


Man of the match: Nathan Peat
 
Comments: Legg inn en kommentar<< Home

Norwegian York Tarts ... in celebration of every temptation in the City of York!

Current members: 49

Contact info: e-mail

Archive
mai 2006 / juni 2006 / juli 2006 / august 2006 / september 2006 / oktober 2006 / november 2006 / januar 2007 /


Powered by Blogger