Norwegian York Tarts
... the only York City web site you really need!

fredag, oktober 27, 2006
  Matchpreview: Newcastle Benfield Bay Plastics v York City
Hmm… smak litt på navnet “Newcastle Benfield Bay Plastics”. Hva slags navn er dette å sette på en fotballklubb, spør du kanskje. Joda, laget som York møter i morgendagens kvalikk-kamp til FA Cup’ens første runde er sponset av plast-produsenten ”Bay Plastics” som i likhet med fotball-klubben holder til på Tyneside. Klubben må ikke forveksles med bedriftslaget "Gay Plastics" hvor Bowey fikk kjørt seg i sine ungdomsår. Hvorvidt fabrikk-lokalet er ”upon Tyne” eller ”below Tyne” gidder jeg ikke sjekke nærmere.

Klubben ble stiftet så sent som i år 2000, og er resultatet av en sammenslåing av klubbene Benfield Park og North Shields St. Colombus. Til daglig spiller klubben i Arngrove Northern League, som faktisk er verdens nest eldste fotball-liga, og motstander-lagene kommer fra Cumberland, Durham, Northumberland og North Yorkshire. For å si det sånn: det er sjelden man trenger å benytte Britsih Airway til/fra kamp.

Stadion til NBBP heter Sam Smith’s Park, er lokalisert upon Tyne, og klubbens tilskuerrekord er 904, for øvrig i en kamp mot reservelaget i storesøster Newcaste United. Man regner med et storinnrykk av mennesker til morgendagens kamp, og det er bl.a satt opp ekstra-tog for å serve hordene fra York.

Klubbens spillerstall inneholder en del navn med erfaring fra profesjonell fotball. Keeperen Andrew Grainger, har erfaring og Darlington og Barry Town, i tillegg han har representert England i strand-fotball! Det er vel nettopp av den grunn han er den eneste spilleren på de britiske øyer som faktisk spiller barbeint. Vi tipper Donaldson vet å utnytte dette ved tette situasjoner inne i 16-meteren i mårra. Ellers har John Watson erfaring fra første-laget til Newcastle Utd, mens Marc Rasmussen har markert seg kraftig i årets FA Cup, og står med fire scoringer til nå.

Anyway: Kvalitetsforskjellen bør være for stor til at våre avholdte Minstermen får problemer med å gå videre til cupens første ordinære runde. Vi tipper 3-1 til bortelaget.


-
Mrs. Newgarden
 
Comments: Legg inn en kommentar<< Home

Norwegian York Tarts ... in celebration of every temptation in the City of York!

Current members: 49

Contact info: e-mail

Archive
mai 2006 / juni 2006 / juli 2006 / august 2006 / september 2006 / oktober 2006 / november 2006 / januar 2007 /


Powered by Blogger