Norwegian York Tarts
... the only York City web site you really need!

torsdag, oktober 12, 2006
  Matchpreview: St Albans City - York City
St. Albans City Football Club er nesten å regne som en London-klubb, da byen St Albans er lokalisert kun 35 kilometer fra London sentrum. Byen har drøyt 80 tusen innbyggere, hvorav cirka en femtedel er dagpendlere til hovedstaden.

Byens fotballag, som overraskende nok kalles ”Saints”, stiller med hel-gule drakter i hjemmekampene sine, og har hatt en sesong-start som man nok kunne forvente seg i deres første sesong i Conference National. De ligger fjerde sist med kun fire tre-poengere på 15 kamper, og i midtuka ble det 2-4- tap borte mot D&R. Det er den 46år gamle Colin Lippiat (visstnok tremenning med den legendariske Italia-treneren Marcello Lippi) som er manager for St Albans. Klubbens stadion heter Clarence Park, og har en publikumskapasitet på 4500mennesker (900 sitteplasser) .

Det er langt mellom spillerne som har lyktes etter å ha startet sin karriere hos The Saints. Den mest kjente er Iain Dowie, som selv med brukbar suksess i de øverste divisjoner med bl.a West Ham, Southampton og Luton, nok angrer den dagen han sa ”nei takk” til den ansiktsoperasjonen han ble tilbudt da han gikk på St Albans Primary School. Dagens lag er av typen ”helgrått”, uten noen nevneverdige profiler, men lagets nummer 9 og toppscorer (6 mål), Paul Hakim, er en dugandes spiller, som i tillegg kunne gjort det skarpt i både revejakt og leirdueskyting hvis han hadde lagt fotballskoene på hylla.

St Albans kommer neppe til å bli noen storhet i engelsk fotball, men for kuriositetens skyld kan vi nevne at ”Ye Olde Fighting Cocks” av mange regnes for å være Englands eldste pub.

Når det gjelder lørdagens kamp, regner vi med at York vil styre spillet i mesteparten av kampen (som vanlig), skape mange sjanser (som vanlig), brenne nesten like mange sjanser (som vanlig), Peat vil ta en del brukbare innkast (som vanlig), men at konsentrasjonssvikt på defensiv dødball kan komme til å koste oss seieren (som vanlig).
Norwegian Yorktart Tip: St Albans 1 – York City 1

- Mrs. Newgarden
 
Comments: Legg inn en kommentar<< Home

Norwegian York Tarts ... in celebration of every temptation in the City of York!

Current members: 49

Contact info: e-mail

Archive
mai 2006 / juni 2006 / juli 2006 / august 2006 / september 2006 / oktober 2006 / november 2006 / januar 2007 /


Powered by Blogger