Norwegian York Tarts
... the only York City web site you really need!

fredag, november 17, 2006
  Kamprapport: York City vs Bristol City 0-1
En fullstappet KitKat Stadium hadde store forhåpninger til denne storkampen i FA-cupen, denne hensynsløse lørdagen. Sola skinte ikke, og himmelen var særdeles grå.
Slavehistoriens største slaveselgere mønstret sitt sterkeste lag, og så på denne kampen som alt annet enn lett!
York har som de fleste supportere vet store skadeproblemer. Peat og McGurk var ikke spilleklare, og å spille kamp uten de er som å starte 3. verdenskrig uten Hitler.
Kampen kom i gang og York gikk ut i ett stort tempo. De første 20. minuttene så det ikke ut til at det var 2 divisjoner forskjell på lagene. Donaldson kom til 2 ganske så store sjanser, men storscoreren vår, som for øvrig takket nei til Leeds, hadde lauskrutt i venstrefoten denne lørdagen. Hørebeinet var for øvrig overfylt med krutt, men skuddet gikk himmelhøyt over stadion – og ballen traff faktisk supporter-puben utenfor stadion. Imponerende!
Bristol City kom seg i midlertidig de siste minuttene før pause, og en aktiv og god Showunmi skapte delvis trøbbel i våre bakre rekker. Men det ebbet ut i 0-0, og publikum storkoste seg på stadion.
2. omgang startet som den første, med en seriøs offensiv satsing av York spillerne. Bristol City sleit med å komme inn i kampen. En strålende Panther, som for øvrig skulle hevne seg på Bristol-laget, pga. at hele hans familie ble tidligere solgt som slaver, vant alle 2. ballene og herjet i god gammel stil sentralt på midtbanen. Han regelrett rævkjørte Skuse og Johnson sentralt på midtbanen for Bristol. Men så er det dette at dette ikke var ett eventyr der hvor det gode vinner, men heller en klisje`film som ”tatt av vinden”. For dette skjedde bokstavelig i det 53 minutt. Mitdstopper McCombe skulle avklare en pasning og klinte til ballen. Tydeligvis med akkurat passe krutt….for ballen føk som en prosjektil og var på vei mot sidelinjen, da ett vindkast tok fatt i ballen og den blåste faktisk seg inn mot en forbauset Evans i målet. FUCK, sa så å si hele stadion. Uten 2 personer, en ikke-trønder uten bart og Mrs. Newgarden. Sistnevnte skulle for øvrig lage referat fra denne kampen, da hun var vår tilreisende denne lørdagen, men hun har ikke kommet tilbake enda. Ryktene i York-miljøet sier at hun og Lars-uten-bart-fra-Harestua, har hatt ett særdeles stygt trekantdrama med en av våre spillere. Det sies ikke hvem, men en strålende fornøyd Panther bare smiler for tiden. Så vi i Norwegian York Tarts tror at mannen med lagets lengste, utfører ting med vår utsendte Mrs. Newgarden og han derre mannen uten bart. ÆSJ! Vi gjenværende i Norwegian York Tarts går offisielt ut og sier at Mrs. Newgarden ikke får lønn for dette.
Etter ledermålet til Bristol City, så presset York på for en utligning. Men mangel på dyktighet og kreativitet sørget for at kampen ebbet ut med seier til slavehandelens verste lag. Da var FA-cupen over for denne gangen. Billy McEwan sa på intervjuet etter kampen at de skulle legge inn protest. Men den anklagete værguden dukket aldri opp igjen, så det ble vanskelig å bevise at kampen var fikset fra høyeste hold.

Man of the match: Emmanuel 20” Panther


Laget: Evans, Lloyd, Craddock, Goodliffe, Foster, Woolfy, Bishop, Panther, Bowey-boy, Farrell (Stamp), Donaldson.
 
Comments: Legg inn en kommentar<< Home

Norwegian York Tarts ... in celebration of every temptation in the City of York!

Current members: 49

Contact info: e-mail

Archive
mai 2006 / juni 2006 / juli 2006 / august 2006 / september 2006 / oktober 2006 / november 2006 / januar 2007 /


Powered by Blogger