Norwegian York Tarts
... the only York City web site you really need!

lørdag, november 11, 2006
  Matchpreview: York City - Bristol City (FA Cup)
Det er ventet celebert besøk på KitKat Cresent i ettermiddag da storklubben Bristol City ankommer vår vakre by for å måle krefter med våre ikke fullt så vakre menn, for å si det mildt. Byen Bristol er den syvende største byen i England med så kalt City-status. Med sine ganske nøyaktig 400.000 innbyggere (550.000 med forstader inkludert) er det den desidert største byen i det som engelskmennene kaller South West Country. Byen er udedeliggjort gjennom Marillion sin klassiske låt "The Bridge Over Bristol Waters" eller noe sånt. Og broen over Bristol Kanalen som det synges om, er faktisk veldig vakker der den svinger seg spenstig over vannet med stilfulle og slanke stålstag. Det samme kan sies om kjente hengebroen Clifton Suspension Bridge som man finner et annet sted i Byen. Det er mange romantiske sjeler som har flotte barndomsminner etter å ha lekt "bro, bro brille" her. Ellers kan byen skryte av å ha vært sentrum for den britiske slaveindustrien på 17-og 18-hundretallet, en næring som kanskje ikke står like sterkt idag til Donaldsons og Panthers store lettelse.
Bristol har to profesjonelle fotballklubber. Lillebror i byen er Bristol Rovers som er et middelmådig lag i Division Two. Dagens motstander, Bristol City, er derimot mer suksessrik. Laget kjemper også denne sesongen helt i toppen i Division One. Klubben er sammen med Nottingham Forest den største klubben på dette nivået, men av en eller annen grunn sliter de med å ta steget opp en divisjon. Dette medfører at klubben har en vane for å sparke sine managere veldig ofte. Klubbens manager heter Gary Johnson har derfor en klar oppgave: Opprykk eller fyken. Også denne klubben blir kalt the Robins, eller raudstupene på norsk, akkurat som blant annet vår forrige motstander Altrincham. Hjemmebanen heter Ashton Gate og kan huse 21.500 tilskuere. Av dugenes spillere kan vi nevne West Ham- og Arsenal-ungutten David Noble, Ex Everton- og Jeovil-spiss Phil Jevons, en annen ex-Hammers ungutt David Partridge. Jevons er selvfølgelig toppscorer og står bokført med 7 mål. Av gamle storheter som har slitt ut sine fotballsko på shton Gate må vi bare nevne Ade Akinbiyi og ikke minst Shaun Goater. Idioten Andy Cole fikk sin første A-kamp her og gamle nostalgikere husker vel Norman Hunter. Faktisk har både Everton-manager David Moyes og England-manager Steve McClaren spilt for klubben.
York City holder pusten i håp om at Nathan Peat er tilbake på laget etter sin trøblete lårhane. Donaldson er i storslag og kan volde Bristol City-forsvaret problemer. En annen god nyhet er at McGurk nå er friskmeldt. Han blir meget viktig i dagens match. Men vi er redd for at oppgaven kan bli litt for drøy og at FA Cup eventyret tar slutt for våre gutter allerede i ettermiddag. Vi gjør imidlertid alt for å støtte laget vårt. Allerede på tirsdag la et tyvetalls Norwegian York Tarts ut på den årlige roturen over nordsjøen. Etter rapportene å dømme vil de sannsynligvis nå frem i tide til dagens dyst. Vi sier lykke til.

Vårt tips: York City v Bristol City 0-2.
 
Comments:
Hello
Linux software,news driver ,games
http://italiagame.org

Bye
 
Hi
soft for windows software,news mobile ,games
http://italiagame.org

G'night
 
Legg inn en kommentar<< Home

Norwegian York Tarts ... in celebration of every temptation in the City of York!

Current members: 49

Contact info: e-mail

Archive
mai 2006 / juni 2006 / juli 2006 / august 2006 / september 2006 / oktober 2006 / november 2006 / januar 2007 /


Powered by Blogger